Ensimetrin palvelut alkavalle yrittäjälle Ylöjärvellä

Tampereen seudun uusyrityskeskus Ensimetrin Ylöjärven palvelupiste toimii Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n yhteydessä Ylöjärven kaupungintalolla.

Ensimetri auttaa yritysidean toimivuuden ja mahdollisuuksien arvioinnissa, kustannus- ja investointilaskelmien laadinnassa, markkinointisuunnitelmien tekemisessä, toimitilojen etsinnässä, yritysmuodon valinnassa sekä kaikissa muissakin yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Ensimetri neuvoo yrittäjiksi aikovia henkilöitä luottamuksellisesti ja veloituksetta. Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan!

Kokeile yrittäjyyttä Ylötehtaan suojissa

Koulutuskeskus Valossa toimivan Ylötehtaan koulutus- ja kehittämispalveluissa korostuvat yrittäjyyskasvatus ja yritysyhteistyö. Ylötehdas tukee opettajia ja opiskelijoita opiskelijayritystoiminnassa (mm. OSK, NY). Ylötehdas koordinoi opiskelijaosuuskunnan toimintaa yhteistyössä opettajien kanssa, tukee osuuskunnan käyttämistä oppimisympäristönä sekä valmentaa osuuskunnan projektiryhmiä. Palveluita ovat mm. alkaville yrittäjille suunnatut koulutukset, työ- ja koulutustilatarjonta, ohjaus ja mentorointi sekä verkostoitumismahdollisuuksien ja vertaiskehittämisen tarjoaminen. Tämä tehdään yhteistyössä opettajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Ylötehtaan vetäjänä toimii Sami Hasila, p. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi.

Osuuskuntatoiminnasta saat lisätietoa myös Tampereen seudun osuustoimintakeskuksesta.

Ryhdy yrittäjäksi jatkamalla toimivaa yritystä

Yrityksen perustamista harkitsevalle omistajanvaihdos on varteenotettava vaihtoehto, sillä tulevaisuudessa yhä useampi yrittäjä jää eläkkeelle. Jos harkitset yrityksestä luopumista tai olet kiinnostunut ostamaan yrityksen, ota yhteyttä Pirkanmaan Viestinvaihtoon. Yrityksen ostoa suunnittelevan kannattaa käydä tutustumassa Yrityspörssin tarjontaan.

Valmistaudu yrittäjäntaipaleelle kouluttautumalla

Yrittäjäkurssilta saat tarvittavat perustiedot yritystoiminnan käynnistämiseksi. Starttirahan myöntämisen yksi edellytys on, että hakijalla on yrittäjäkokemusta tai yrittäjätoiminnassa tarvittava koulutus.

Ylöjärvellä järjestettävää yrittäjäkoulutusta