Pop Up -yrittäjäksi Soppeenmäkeen Ylöjärvelle

Pop Up Shoppeenmäki 21.11. – 20.12.2017

Tervetuloa yrittämään Pop Up Shoppeenmäkeen! Annamme sinulle mahdollisuuden lähteä mukaan kauppiaaksi veloituksetta Soppeenmäen tyhjiin liiketiloihin, olet sitten minkälaisen organisaation edustaja tahansa (yritys, yhdistys, osuuskunta…) Voit olla jo verkkoon tai liikkeeseen vakiintunut yrittäjä tai vasta yritysideaasi testaava. Me järjestämme puitteet ja yleismarkkinoinnin, Sinun roolisi on tuoda mukaan oma tuotteesi/palvelusi ja siihen liittyvät markkinoinnilliset ja myynnilliset toimenpiteet.

Kokeile yrittämistä ilmaiseksi Soppeenmäessä

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy yhdessä Lähitapiolan, Ylöjärven Yrittäjät ry:n, Tredun, Ylötehtaan ja Soppeenmäen yrittäjien kanssa tuo Pop Up Shoppeenmäki -tapahtuman 21. marraskuuta – 20. joulukuuta Ylöjärven Soppeenmäkeen. Tapahtuman ideana on tarjota yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus kokeilla, millaista on toimia yrittäjänä Ylöjärven keskustan liiketiloissa. Tapahtuman aikana kiinteistönomistajat antavat toimijoille tyhjänä olevia liiketilojaan lyhytaikaiseen käyttöön ilmaiseksi.

Sinun ei tarvitse huolehtia vuokra-, sähkö- tai vesikustannuksista. Tilan voi varata yhdestä vuorokaudesta neljään viikkoon. Kokeiluun tarjoamme Ylöjärven Yrityspalvelun infotuen, koordinoinnin ja markkinointiavun.

Pop Up Shoppeenmäki ajoittuu joulumyyntiin 21.11. – 20.12.2017 ja voit varata sinulle sopivan tilan useamman eri toimijan yhteistilasta tai täysin oman toimitilan (sovitaan erikseen/ tiloja rajoitettu määrä). Paikkavaraukset ovat sitovia ja ilman painavaa syytä varatusta paikasta/tilasta perimme korvauksen.

Tilat

Käyttöömme varmistui yksi iso tila (489m2), entisen TE-toimiston kiinteistö aivan keskustan ytimessä. Kauppiaista riippuen tilaan mahtuu 15-30 eri toimijaa, alakerrassa on yksi iso tila myyntipöydällisiä/rekillisiä yrittäjiä varten sekä 3 erillistä tilaa (joista yksi varustettu keittiöllä, toinen vesipisteellä, kolmas työhuone). Yläkerrassa on pieni aula ja useampi entinen toimistotila, johon voi saada kokonaisen oman liikkeen tai esimerkiksi rauhallisen sopen hyvinvointialan toimijoille.

Tarjoamme alakerran isoon tilaan yhtenäisen ilmeen ja visuaalisen miellyttävyyden nimissä mustavalkoiset myyntipöydät (koko S50cmL120cm), joista julkaisemme kuvamateriaalia pian. Rekit ja lisäpöydät tms.ovat kauppiaan vastuulla. Somistuksen teemme yhteistyössä Tredun liiketalouden opiskelijoiden kanssa, jotka opinnoissaan käyvät visuaalisen sisustamisen kursseja.

Sportia Pekan vanhoja huonekaluja pöytiä, rekkejä, hyllyjä saa vuokrata tai ostaa. Ota yhteyttä Pekka Sahamies p. 0400624791.

Markkinointi

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy vastaa tapahtuman yleismarkkinoinnista, tuotamme tapahtumalle oman visuaalisen ilmeen, jonka jaamme kaikille kauppiaille omiin kanaviinsa jaettavaksi. Logo näkyykin jo yläsivun bannerissa, muu materiaali seuraa samanlaista tyyliä.

Aukiolo

Pop Up -liikkeet ovat avoinna ti-pe klo 11-18, la 10-14 ja su 12-16, maanantaisin suljettu. Kauppiaat voivat maanantaisin huoltaa tilojaan, tuoda uusia tuotteita jne. klo 9-15.

HUOM! Itsenäisyyspäivänä 6.12. tila suljettu.

Tapahtumat Pop Up Shoppeenmäen aikana

TI 21.11. Pop Up Shoppeenmäen avajaiset

PE 1.12. Perinteinen Ylöjärven joulunavaus Ylöjärven torilla

PE 1.12. Ostosten Yö – Pop Up Shoppeenmäki ja liikkeet Soppeenmäessa auki klo 21 asti

LA-SU 2.-3.12 Voi Hyvin ja Nauti – ostos-ja hyvinvointipainoitteinen viikonloppu Pop Up -liiketilassa

PE-LA 15.-16.12 Jouluräikkä Vanhalla Räikällä

Mukana olevat kauppiaat

NOSH / Tmi Elina Purho – Luomupuuvillaisia NOSH lasten- ja naistenvaatteita. Voit tehdä vaatetilauksen valitsemistasi tuotteista. Myynnissä myös mallikappaleita. Lisätietoja www.nosh.fi sekä www.facebook.com/groups/elinanNOSH/

Think Today

Ikastore Oy – Projektimyynti

Taitokeskus Ylöjärvi

Taidokkaat

Sikaihana – Sikaihana tarjoaa Ylöjärveläisenä käsityönä valmistetut lastenvaatteet ja asusteet sekä tilkkupeitot. Valikoimassa mm.kaulureita, pipoja, paitoja, bodyja, rusettipantoja yms. Koot 56-134cm ja asusteissa myös kokoja aikuisille. Näiden lisäksi tarjolla myös korjausompelupalvelu. www.sikaihana.fi www.facebook.com/sikaihana

Klaria Group

Käksä, moottorisahataitelija Juha Käkelä

Eijan Kudontaputiikki

Dagaz Ky

Lifestyle

Tmi Marja-Riitta Lönn

Mekaselska

SisusTellen – SisusTellen tarjoaa sisustussuunnittelua- ja konsultaatiota, stailausta ja sisäpintojen tekoa. Lisää tietoa löytyy osoitteesta sisustellen.fi .

Tiian lahjalaatikko

Perfect Home

Kauneustiimi LUME NY

Hoivakäpälä

Oriflame

Young Living

Kyboe ! – KYBOE ! -rannekello on värikäs asuste runsaalla asenteella. Sen erottuva iso kellotaulu, kehys ja hihna saavat katseet kääntymään. Kellot edustavat rentoa, hauskaa ja nykyaikaista tyyliä. Mallisto sisältää yli 100 erilaista naisten ja miesten kelloa ja uusia malleja sekä värejä lisätään valikoimaan jatkuvasti. Älä menetä sekuntiakaan vaan lähde matkalle KYBOE ! -maailmaan. Kotisivut: www.kyboe.f Facebook: www.facebook.com/kyboefinland Instagram: www.instagram.com/kyboefinland

Helmika Oy

Sokru Oy

Ekohelsinki Oy – Luomupuuvilla- ja hamppuvaatteet, kotimaiset huivit ja pipot. https://ekohelsinki.fi/fi/

LC Ylöjärven Helmi

Bracun Oy, Profshop

Poppyshome – Iloiset Poppyshome -tuotteet ovat yksittäiskappaleita, käsin puuvillakankaista ja muista tekstiilimateriaaleista Tampereella valmistettuja. Valikoimassa on suurempia ja pienempiä niin itsellesi kuin lahjoiksi sopivia tuotteita tilkkupeitteistä pikkuisiin kolikkokukkaroihin: Pussukoita, kasseja, joulukoristeita, joulusukkia, pehmoleluja, ym. Poppyshome löytyy myös netistä www.poppys.fi ja Facebookista: www.facebook.com/poppyshome1/

Masterfloor

Hyvämieli

Koristellen

Hanska NY

Raijami

Mate2 NY

KahvioVirelä – KahvioVirelä tarjoaa munkkeja ja pillimehua. Lisätietoja www.ikurinvire.fi/kahvio tai fb: KahvioVirelä.

Figlia Oy

Päiväkoti Harjun Kontti ja Attendo Soppeenpuiston hoivakoti

Taiteilija Tuula Malvisalo

Hyvän Olon Klubi

Leikkien

Kissankulman ensikoti

Lastenkirppis Into

 

Lisätiedot

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy
Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@ylojarvi.fi
Tanja Vuori p. 050 437 1281, tanja.vuori@ylojarvi.fi

 

YHTEISTYÖSSÄ