Palvelut

Olitpa sitten pitkän linjan yrittäjä tai vasta yrityksen perustamista harkitseva nuori, aina on tarjolla on erilaisia palveluita yrittäjyyden eri vaiheisiin.

Palvelut aloittaville yrittäjille. Kuvassa nainen katsoo keskittyneesti tietokoneen näyttöä

Aloittavat yrittäjät

Ylöjärvellä on monta tapaa perustaa yritys ja aina on saatavilla apua. Ensimetri tarjoaa maksutonta neuvontaa aloittaville yrityksille. Yrityksen voi myös perustaa jatkamalla toimivaa yritystä. Lue lisää aloittavien yrittäjien palveluista täältä.

Palvelut toimiville yrittäjille. Kuvassa mies seisomassa taustallaan maailman kartta.

Toimivat yrittäjät

Yrittäjille on tarjolla runsaasti erilaisia palveluita, joita kannattaa hyödyntää: koulutusta, rahoitusta ja yritystukia sekä tietoa julkisista hankinnoista ja kansainvälistymisestä. Lue lisää toimivien yrittäjien palveluista täältä.

Ylötehdas tarjoaa mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä. Kuvassa on ryhmä opiskelijoita.

Yrittäjyyskasvatus Ylöjärven lukiossa

Ylöjärven lukio on toinen Suomen kahdesta valtakunnallisen yrittäjyyden erityisen koulutustehtävän saaneesta lukiosta, ja ainoa yrittäjyyslukio pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Lue lisää Ylöjärven lukion Yrittäjyyslinjasta.

Yritykset ja verkostoituminen

Verkostoituminen kannattaa aina, joten kannattaa lähteä mukaan yrittäjien paikallisyhdistyksen toimintaan. Lue lisää yrityksistä ja verkostoitumismahdollisuuksista täältä.