Yritykset ja verkostoituminen

Ylöjärvellä toimii yli 2000 yritystä, joten paikallisten palvelujen ja tuotteiden kirjo on laaja. Ylöjärvellä toimii myös kolme yrittäjien paikallisyhdistystä, joiden kautta on mahdollista verkostoitua muiden yrittäjien kanssa.

Tietoa yrityksistä

Ylöjärvellä ja kaupunkiseudulla toimivien yritysten tietoja voi etsiä Business Tampereen yritystietopalvelun avulla. Palvelusta voi hakea Tampereen kaupunkiseudun yrityksiä esimerkikiksi kunnittain, toimialoittain tai nimen perusteella.

Siirry Yritystietopalveluun

Tapahtumat yrityksille -kalenterista löytyy Tampereen seudun yrityksille suunnatut ja niitä hyödyttävät tapahtumat ja koulutukset.

Järjestötoiminta

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa. Yrittäjäjärjestö tarjoaa sinulle valmiin verkoston yhteistyöhön ja yhdessäoloon. Paikalliseen jäsenyhdistykseesi liittymällä, liityt samalla Pirkanmaan Yrittäjiin sekä Suomen Yrittäjiin. Nuorille yrittäjille on oma Jokony-verkosto, joka toimii Ylöjärven Yrittäjien alaisuudessa.

Tampereen kauppakamari on elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä edistävä alueellinen järjestö, joka vahvistaa ja myöntää ulkomaankaupan asiakirjoja, tarjoaa yrityksille koulutuksia ja hoitaa alueensa elinkeinoelämän edunvalvontaa.