Palvelut alkavalle yrittäjälle Ylöjärvellä

Ensimetri

Oletko perustamassa yritystä tai suunnitteletko yritystoimintaa? Ota yhteyttä Ensimetriin. Tampereen seudun uusyrityskeskus Ensimetrin Ylöjärven palvelupiste palvelee ajanvarauksella Ylöjärven kaupungintalolla.

Ensimetri auttaa yritysidean toimivuuden ja mahdollisuuksien arvioinnissa, kustannus- ja investointilaskelmien laadinnassa, markkinointisuunnitelmien tekemisessä, toimitilojen etsinnässä, yritysmuodon valinnassa sekä kaikissa muissakin yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Ensimetri neuvoo yrittäjiksi aikovia henkilöitä luottamuksellisesti ja veloituksetta.

Ensimetristä voit tiedustella myös yrittäjyyskursseja, joilta saat tarvittavat perustiedot yritystoiminnan käynnistämiseksi. Starttirahan myöntämisen yksi edellytys on, että hakijalla on yrittäjäkokemusta tai yrittäjätoiminnassa tarvittava koulutus.

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan!

Ryhdy yrittäjäksi jatkamalla toimivaa yritystä

Yrityksen perustamista harkitsevalle omistajanvaihdos on varteenotettava vaihtoehto, sillä tulevaisuudessa yhä useampi yrittäjä eläköityy. Jos harkitset yrityksestä luopumista tai olet kiinnostunut ostamaan yrityksen, ota yhteyttä Pirkanmaan Yrittäjien ja Pirkanmaan yrityskummien omistajanvaihdosten neuvontapalveluun. Yrityksen ostoa suunnittelevan kannattaa käydä tutustumassa Yrityspörssissä myynnissä oleviin yrityksiin.

Yrittäjyyskasvatusta Ylötehtaan suojissa

Koulutuskeskus Valossa toimivan Ylötehtaan koulutus- ja kehittämispalveluissa korostuvat yrittäjyyskasvatus ja yritysyhteistyö. Ylötehdas tukee opettajia ja opiskelijoita opiskelijayritystoiminnassa (mm. OSK, NY). Ylötehdas koordinoi opiskelijaosuuskunnan toimintaa yhteistyössä opettajien kanssa, tukee osuuskunnan käyttämistä oppimisympäristönä sekä valmentaa osuuskunnan projektiryhmiä. Palveluita ovat mm. alkaville yrittäjille suunnatut koulutukset, työ- ja koulutustilatarjonta, ohjaus ja mentorointi sekä verkostoitumismahdollisuuksien ja vertaiskehittämisen tarjoaminen. Ylötehtaan vetäjänä toimii Sami Hasila, p. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi.