Palvelut alkaville
yrittäjille Ylöjärvellä

Ylöjärvellä on monta tapaa perustaa yritys ja aina on saatavilla apua. Ensimetri tarjoaa maksutonta neuvontaa aloittaville yrityksille. Yrityksen voi myös perustaa jatkamalla toimivaa yritystä. Ylöjärvellä on myös mahdollista perustaa yritys Ylötehtaan suojissa, missä on tarjolla yrittäjyyskasvatusta.

Ensimetri tarjoaa maksutonta neuvontaa aloittaville yrityksille. Kuvassa mies selaa papereita työpöydän ääressä.

Ensimetri tarjoaa neuvontaa

Oletko perustamassa yritystä tai suunnitteletko yritystoimintaa? Ota yhteyttä Ensimetriin. Tampereen seudun uusyrityskeskus Ensimetrin Ylöjärven palvelupiste palvelee ajanvarauksella Ylöjärven kaupungintalolla.

Ensimetri auttaa yritysidean toimivuuden ja mahdollisuuksien arvioinnissa, kustannus- ja investointilaskelmien laadinnassa, markkinointisuunnitelmien tekemisessä, toimitilojen etsinnässä, yritysmuodon valinnassa sekä kaikissa muissakin yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Ensimetri neuvoo yrittäjiksi aikovia henkilöitä luottamuksellisesti ja veloituksetta.

Ensimetristä voit tiedustella myös yrittäjyyskursseja, joilta saat tarvittavat perustiedot yritystoiminnan käynnistämiseksi. Starttirahan myöntämisen yksi edellytys on, että hakijalla on yrittäjäkokemusta tai yrittäjätoiminnassa tarvittava koulutus.

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan!

Ota yhteyttä ja varaa aika

Taina Koivula
Ensimetrin yritysneuvoja
P. 050 309 4491
taina.koivula@ensimetri.fi

Nettiajanvaraus https://slotti.fi/booking/ensimetri/

Yrityspörssi ja Pirkanmaan Yrittäjien ja Pirkanmaan yrityskummien omistajanvaihdosten neuvontapalvelu. Kuvassa kaksi henkilöä istuu pöydän ääressä ja ovat keskittyneitä tietokoneisiinsa.

Ryhdy yrittäjäksi jatkamalla toimivaa yritystä

Yrityksen perustamista harkitsevalle omistajanvaihdos on varteenotettava vaihtoehto, sillä tulevaisuudessa yhä useampi yrittäjä eläköityy.

Jos harkitset yrityksestä luopumista tai olet kiinnostunut ostamaan yrityksen, ota yhteyttä Pirkanmaan Yrittäjien ja Pirkanmaan yrityskummien omistajanvaihdosten neuvontapalveluun. Yrityksen ostoa suunnittelevan kannattaa käydä tutustumassa Yrityspörssissä myynnissä oleviin yrityksiin.

Lue lisää

Ylötehdas tarjoaa mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä. Kuvassa on ryhmä opiskelijoita.

Yrittäjyyskasvatusta
koulutuskeskus Valossa

Koulutuskeskus Valossa toimivan Ylötehtaan koulutus- ja kehittämispalveluissa korostuvat yrittäjyyskasvatus ja yritysyhteistyö.

Ylötehdas tukee opettajia ja opiskelijoita opiskelijayritystoiminnassa (mm. OSK, NY). Ylötehdas koordinoi opiskelijaosuuskunnan toimintaa yhteistyössä opettajien kanssa, tukee osuuskunnan käyttämistä oppimisympäristönä sekä valmentaa osuuskunnan projektiryhmiä. Palveluita ovat mm. alkaville yrittäjille suunnatut koulutukset, työ- ja koulutustilatarjonta, ohjaus ja mentorointi sekä verkostoitumismahdollisuuksien ja vertaiskehittämisen tarjoaminen. Ylötehtaan vetäjänä toimii Sami Hasila.

Ota yhteyttä

Sami Hasila
P. 050 441 8819
sami.hasila@tampere.fi

Kaisa Remula
P. 044 486 0789
kaisa.remula@ylojarvi.fi

Yritys-Suomi -puhelinpalvelu

Yritys-Suomi -puhelinpalvelu on tarkoitettu alkaville yrittäjille. Puhelinpalvelusta saat tietoa, ohjausta ja neuvontaa yritystoiminnan aloittamisesta ja julkisista yrityspalveluista.

Ota yhteyttä

Puh. 0295 020 500
ma–to 8-17, pe 10-17

Puhelun hinta

  • paikallisverkkomaksu (pvm) lankapuhelimesta soitettuna
  • matkapuhelinmaksu (mpm) matkapuhelimesta soitettuna