Löydä yritystontti
Ylöjärveltä

Ylöjärven kaupungilla on tarjolla useita eri sijoittumisvaihtoehtoja sekä kaupalle että teollisuudelle. Ylöjärvellä on vahva yritystoimintaympäristö ja paikkakunta on tunnettu yritysmyönteisyydestään.  Asuinkaupunkina Ylöjärvi on vetovoimainen ja hyvistä palveluistaan tunnettu, voimakkaasti kasvava yli 33 000 asukkaan kaupunki.

Ylöjärven yritysalueet

Ylöjärven yritysalueita ovat Elovainio, Kolmenkulma, Kurun Tammikangas, Siltatie, Soppeenmäki, Teivon yrityspuisto ja Teivo II. Tällä hetkellä vapaita yritystontteja on tarjolla Kolmenkulman, Siltatien ja Kurun yritysalueilla.

Vapaat yritystontit on merkitty karttoihin sinisellä värillä. Vapaa

Varatut yritystontit on merkitty karttoihin raidoituksella. Varattu

Myydyt yritystontit on merkitty karttoihin punaisella värillä. Myyty

Kolmenkulma

Kolmenkulma on voimakkaasti kasvava yritysalue Ylöjärvellä. Kolmenkulma sijaitsee huippupaikalla Helsinki-Ylöjärvi-moottoritien varrella. Yritysalueen saavutettavuus on erinomainen.

Kolmenkulman yritysalueella  maapohjaneliö maksaa 17 euroa. Tonttien tehokkuusluku on e=0,5 tai e=0,6. Vesi- ja viemäritekniikasta alueella vastaa Tampereen Vesi.

Vapaat tontit

Ylöjärven Kolmenkulmassa on tarjolla useita vapaita yritystontteja. Klikkaamalla haluamaasi tonttia kartalta näet tontin tarkat sijainti-, koko ja hintatiedot.

Kurun Tammikangas

Ylöjärven Kurun kaupunginosassa sijaitsee Tammikankaan teollisuusalue. Tammikankaan teollisuusalueella  maapohjaneliö maksaa 1,5 euroa ja tehokkuusluku on e=0,20.

Siltatie

Siltatien yritysalueen tontit sijaitsevat liikenteellisesti ja logistisesti erinomaisella paikalla Ylöjärvellä, aivan Helsinki-Ylöjärvi -moottoritien päässä.

Yritystonttien koot vaihtelevat alueella 3000 neliömetristä 10 000 neliömetriin. Tarvittaessa tontteja voidaan yhdistää. Siltatien yritysalueella maapohjaneliö maksaa 12 euroa. Tonttien tehokkuusluku on e=0,5.

Vapaat tontit

Siltatien alueella on tarjolla useita vapaita yritystontteja. Klikkaamalla haluamaasi tonttia kartalta näet tontin tarkat sijainti-, koko ja hintatiedot.

Lisätietoja

Soppeenmäki

Soppeenmäen perinteisellä teollisuusalueella on vapaana yksi tontti Huurretien varrella. Se on pinta-alaltaan n. 11 100 m² ja myyntihinta on 12 €/maapohjaneliö. Tontin tehokkuusluku on e=0,6.

Vapaat tontit

Soppeenmäen alueella on tarjolla yksi yritystontti. Klikkaamalla tonttia kartalta näet tontin tarkat sijainti-, koko ja hintatiedot.

Lisätietoja

Teivon yrityspuisto ja Teivo II

Teivo II yritysalueella on loistava sijainti Ylöjärven ja Tampereen rajalla, Vaasantien ja rautatien välisellä alueella lähellä Teivon ravirataa. Alueella on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja ohi kulkee päivittäin n. 20 000 autoa Vaasantietä pitkin. Teivo II -alueella ei ole tällä hetkellä vapaita tontteja.

Lisätietoja

Elovainio

Elovainiolla on erinomainen logistinen sijainti Vaasantien välittömässä tuntumassa. Tällä hetkellä ei vapaita tontteja.

Elovainion yritysalue on kehittynyt vahvasti viime vuosina. Alueella toimii n. 350 pk-yritystä, lisäksi alueen kaupalliset palvelut ovat kehittyneet voimakkaasti. Elovainion alueella toimivat mm. Kauppakeskus Elo, Liikekeskus Ilo sekä Koulutuskeskus Valo.

Laitetaan pyörät pyörimään

Tontin myyntiprosessi Ylöjärvellä on rakennettu joustavaksi ja tarvittaessa pystymme etenemään asiassa hyvinkin nopeasti. Haluamme tarjota joustavan mallin ja organisaatiomme/kaupungin avun, jotta yrityksen sijoittuminen Ylöjärvelle onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Katso teollisuus- ja yritystonttien myynti- ja vuokrausehdot täältä.